menu

Frisør

Book din egen personlige salonbehandling ved Benjamin Martin på Salon Creademic, Bredgade 12, København K. Benjamin arbejder for tiden på udvalgte torsdage og/eller fredage. Ring på tlf. 39 1616 30 for booking på hverdage mellem kl. 10.00 - 17.00 (mandage lukket) - eller book via Creademic's hjemmeside.

Priser 2024:

Herreklip/styling kr. 620,-
Dameklip/styling kr. 800,-
Farvebehandlinger fra kr. 1200,-
Care-behandlinger fra. kr. 295,-

Klip & Styling

Alle klipninger udføres med øje for detaljen. Den individuelle hårstruktur, hovede- samt ansigts-form tages i betragtning så en klipnings linier og længder fremhæver det aller bedste hos den enkelte. Du vil modtage flere styling-ideer til klipningen, samt produktvejledning som en naturlig del af den totale serviceoplevelse i salonen.

FARVE

Om farven ønskes diskret eller som en forstærkende del af dit udtryk, så er klædeligheden i fokus. Hudtone, hårstruktur og klipningen tages i betragtning – samt der oplyses om vedligeholdesmuligheder og pleje af det farvede hår for bedst holdbarhed.

Kurbehandling

Velplejet og smukt hår begynder med en problemfri hårbund. En grundig analyse af hårbunden, hårets længder og spidser danner base for en introduktion til en eksklusiv menu med forslag til forskellige plejende kurbehandlinger til hud og hår. Kurbehandlinger kan forbindes med en styling behandling, eller som et lækkert tillæg til din klippe- eller farvebehandling.

Book en tid