menu

About

Hvem

Benjamin Martin er Danmarks førende Beauty Business Coach, og har mere end 15 års erfaring med uddannelse og videreuddannelse af frisører, samt team ledelse og markedsføring.

Blev et verdenskendt navn som Global Capability Manager Prestige Brands hos Wella Professional, og har leveret frisør education, produkt lanceringer og banebrydende show produktioner i de fleste dele af verden med bl.a. Mark Hayes for Sassoon Professional & Robert Lobetta for Sebastian Professional.

Nordens største og succesrige branchemedie – hair magazine – har ved flere lejligheder portrætteret/interviewet Benjamin Martin, og samarbejder nu med ham som fast klummeskribent og inspirationskilde til læserne. Kig ind i hair magazines spændende univers ved at klikke på logoet – hair magazine – nederst på siden, eller følg linket her for det seneste portræt-interview med Benjamin Martin

https://www.hairmagazine.dk/portraetter/frisoerportraetter/benjamin-martin-2018/

 

Hvad

Alle har mulighed for at booke coaching, inspirationskurser eller foredrag og shows.

Benjamin Martin underviser og inspirerer på alle niveauer lige fra eleverne på skolerne til frisørlaug, fagforbund og salon ejere samt for diverse produkt leverandører.

Alt indhold personliggøres efter individuelle behov.

Benjamin Martin er den eneste i Danmark der som en person;
coach (mentor eller “personlig træner” om man vil) tilbyder branchen en 360 graders service, som er bygget på hans helt unikt sammensatte karriere-baggrund og erfaring.

  1. frisør – mestrer håndværket, forstår hverdagen i en salon og vigtigheden af korrekt målsætning, ledelsesstil og personaleudvikling
  2. underviser – kan undervise alle (elever på skole, frisørlaug, fagforbund, salon ejere og personale samt diverse produktleverandører) i bl.a. retorik, konsultation, kundepsykologi, salonoptimering samt i kreativt klip, farve og editorial styling
  3. leder – har videreuddannet sig som coach og leder – for managers såvel som for personale. Kun ved at lede/blive ledet individuelt og korrekt opnår man sit potentiale 100%
  4. visionær – mestrer forretningsdrivende aspekter incl. målsætning, fuld udbytte af salonen samt af nutidens digitale SoMe trends

Hvorfor

Benjamin Martin synes det er positivt, at tiden ikke er til stilstand eller tomgang – alt er i konstant udvikling omkring os, og vi bombarderes med indtryk og oplysning. Enten via kunder, kollegaer eller online.

På den negative side af dette er for eksempel, at produktsalg desværre nu sker mere online end i salonerne, så derfor må tilgangen til salon service optimeres. Videreuddannelsen af frisørerne digitaliseres i stigende grad, og faget mister kontakt og sparring.

Men een ting er status quo: Intet kan erstatte den positive effekt af et personligt forhold til professionel ekspertise.

Med Benjamin Martin’s coaching er man selv med til at definere målet og prioriteterne, for så selv at udvikles, sammen med med teamet og opnå en større succes i fællesskab.

Udvikler man sig ikke, og det ligegyldigt på hvilket niveau man befinder sig – frisørelev såvel som top frisør navn og/eller salon ejer, kan man ikke forvente at se positive ændringer i sin karriere – eller i livet for den sags skyld.

Benjamin Martin donerer hvert år en del af sit overskud til kampen mod cancer, så du som kunde er også med til at gøre en forskel, der rækker længere end til mode- og skønhedsindustrien.

Kræftens bekæmpelse