menu

Foredrag & Shows

Book Benjamin Martin som foredragsholder eller til tekniske frisør-demos/shows i forbindelse med f. eks. Laugsarrangementer, inspirationsaftener og salgsmøder eller som vært ved prisuddelinger, frisørkonkurrencer mm. Se allerede eksisterende foredrag nedenfor eller tag kontakt for specifikke forespørgsler på indhold

Bakkesnagvendt – Retorik, konsultation & psykologi i salonen

Alle vil have success – men definitionen på success er forskellig fra person til person. Vi ønsker at opnå det fulde potentiale, men behøver at forstå vigtigheden af den fulde salon-oplevelse, og at målet kan nåes ved at arbejde smartere istedet for at arbejde mere. Branchen vokser mindre end resten af skønhedsbranchen, og vi må gøre en indsats. Team Play, rollefordeling og situationsfornemmelse er vigtige dele for den korrekte retorik salonen, hvor oplevelsen starter med stemmen i telefonen ved bookingen – eller receptionistens kropssprog ved modtagelsen. Få brugbare håndgribelige værktøjer til spørgeteknik og aktiv lytning. Der deles på saglig- og underholdende-vis redskaber til at forstå kunde psykologi samt deres beslutningsprocess. Kun med en god konsultation – udført på det mest egnede tidspunkt og korrekt struktureret – føler kunden sig 100% tryg. Har du råd til at baggesnagvendt?

HAIRytales

En lærerig og underholdende gennemgang af hår i alle dets aspekter. Hvorfor er hår så vigtigt for vi mennesker? Og jo ikke kun for menneske racen? Hårets forskellige betydninger i vores multi kulturelle samfund. Frisurernes historiske udvikling og frisør branchens pioneerer med deres banebrydende trends indenfor teknikker og produkter gennem tiderne frem til i dag .Dette foredrag vil motivere og give forståeklse for vigtigheden af frisørarbejdet, og den tillid og ansvar der ligger i frisørense hænder. Indholdet er bl.a. velegnet som team building aktiviteter ellers som en del af et uddannelses forløb.

Mandens (trendy) verden

Mænd er fra Mars – så tag med og mød og forstå dem; de mandlige kunder. Få indblik i deres forskelligheder til kvinderne fra Venus når det kommer til bl.a service og produkt ønsker, købsvaner og en specielt egent konsultationsteknik. Vi går dybere end til blot at tænke på de mandlige kunder generelt, men analyserer hvordan førnævnte faktorer ændrer sig gennem livet. Foredraget afsluttes med en update på de største trends til mænd netop nu! Foredraget lover ikke at du ender med fjernbetjeningen derhjemme, men lover dig styr på mændene i salonen.

 

 

 

My Way – Upfront and personal med Benjamin Martin

Få inspiration til din karriere. Hør den utrolige historie om en frisørs uendelige muligheder, her fra en Nordjysk dansende student, der kom i frisørlære og en drøm der så tog fart. Om en karriere der har budt på videreuddannelse af frisører på alverdens scener side om side med nogle af branchens aller største ikoner. Arbejdet på internationale fashion weeks, tv shows og modeblade, samt været vært på diverse frisørkonkurrencer og prisuddelinger. En frisøruddannet showproducent og event planner der blev en del af et af verdens største produkt leverandørers globale ledelses teams – og derved blev en mester i team coaching, præsentationsteknik, marketing og strategi planlægning samt professionelt brug af social media og online branding. Gå ikke glip af dette motiverende foredrag, og chancen for at stille spørgsmål til Benjamin Martin LIVE på scenen.

 

The September Issue

Paris, Milano, NYC, London – og København! Få det aller seneste trend overblik direkte fra modeugerne, samt et indblik i tiden der er, og hvad der kommer. Forstå hvad designerne viser frem, samt få indblik i stylisternes arbejde med valg af frisurerne og make up looks. Hvor kommer ideerne fra med en samfundsanalytisk vinkel; fra haute couture til ready to wear. Hvem er og var de trend-sættende ikoner – og hvorfor? Vis dine kunder at DU er updated – og få en guide til hjemmestudie om tidens største online influencers. It’s Fashion Darling – that’s all.

Hvem vil være en hårtaber

Et anderledes og informativt indblik i hårets vækst og dettes betydning for den menneskelige psyke. Hvad sker der når håret ikke vil som vi vil og svækkes… eller i værste fald falder af. Hvordan ser og diagnosticerer vi problemerne, og hvordan kan vi råde og vejlede videre end til hårpleje. Hvad er muligt for vi frisører, og hvad må overlades til andre specialister. Sidst men ikke mindst hvordan finder man modet, og er der en rigtig måde til at fortælle folk, at de er en hårtaber?

Booking